Log in

Band

    ARON VAN PEER // DRUMS      JORNY CARAFA // VOCALS & GUITAR     KAY SIMONS // GUITAR & KEYS            NILS BREIJNAERTS // BASS
Aron site 2019   Jorny site 2019   Kay site 2019   Nils site 2019

Rivals - Kensington Tribute dankt zijn naam aan het album waarmee Kensington in 2014 definitief doorbrak in Nederland; Rivals. De band die in Broekhuizenvorst repeteert, brengt als tribute de echte Kensington beleving die al meermaals op grote festivals een succes is gebleken. Met grote hits als All for nothing, Home again, Streets, Riddles en War speelt Rivals nummers die iedereen zal kennen. Daarnaast speelt Rivals ook minder bekende, maar zeker niet minder spectaculaire nummers van Kensington zoals RivalsWords You Don’t Know en Little Light.

Drummer Aron van Peer, gitarist Kay Simons, zanger Jorny Carafa en bassist Tom Baartmans verzorgen eind 2016 de eerste optredens. Sinds 2017 richt Rivals zich volledig op het uitbreiden van de set met alle bekende nummers van Kensington. In de huidige setlist zitten dan ook verschillende bekende nummers van het album Control zoals RegretDo I Ever en Bridges

Vanaf 2019 is Rivals druk bezig om met Nils Breijnaerts als nieuwe bassist de setlist nog meer aan te passen aan die van Kensington. De shows van Kensington op festivals en de concerten in de Ziggo Dome en Johan Cruijff ArenA vormen daarvoor en grote bron van inspiratie. Met nieuwe nummers als Bats, Uncharted en What Lies Ahead ontbreekt het laatste Kensington-album Time dan ook niet in de shows van Rivals.

Informeren naar de mogelijkheden of Rivals direct boeken? Mail ons: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Log in or Sign up